Sobre mi

Em dic Manel Bayo i vaig néixer a Salt el 1968. La meva formació es variada i irregular. Vaig començar a estudiar conjuntament magisteri i arquitectura i vaig acabar fent educació social.

He participat en molts cursos i tallers i el 2002 vaig estudiar disseny i noves tecnologies en una escola privada de Barcelona de la qual no diré el nom perquè varem acabar com el rosari de l’aurora. He exposat a Girona a les Sales Municipals d’Exposició, a la Mercè, al Museu d’història i a un bon grapat de llocs mes.

Fora de Girona a Vic (el Museu de la pell), a Tortosa (museu de d’Ebre), a L’Havana (ISA), a Alemanya (Lingen i Regensburg), a Lamppaaranta, Finlàndia i algun altre lloc que no recordo.

He realitzat diverses escenografies per a diversos grups de Girona participant en festivals com “Temporada alta” i el 2004 vaig guanyar el premi d’escenografia del visionat i L’Àngel Anglada.

Sóc membre fundador de la productora teatral Didascàlia  A partir del 2004 oriento la meva producció cap els formats digitals, el vídeo i el net art i el 2006 vaig guanyar el primer premi del vad internacional festival de vídeo i arts digitals.

He presentat a la galeria No+art de Girona el projecte “Familisteri”, he treballat com a director artístic de l’obra de teatre “interior amb intrusa” de Jordi Sala, presentada a Temporada Alta, he presentat l’exposició “7 propostes pel centre d’art de Girona” al Centre Cultural La Mercè” i al Maçart 2008…

La segona biennal d’art de Girona hem va comprar una peça de net-art.

Sóc membre de l’igac del qual sóc responsable del disseny i he col·laborat amb diferents artistes per la realització de projectes de net art: Quico Estivill, Paco Torres Monsó, Alabern, Narcís Gironell, Clara Oliveres,PepCanaleta…

Membre fundador i codirector de la revista digital de pensament ADEUMATÈRIA.

Actualment treballo com a professor d’arts digitals i noves tecnologies a l’escola municipal d’art de Girona.

contacte

Anuncis